مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر پدر که فوت شده

باسلام وعرض ادب محضر وکلای مجرب وخبره
بنده 5ماه پیش پدرم فوت نموده،ویک هفته قبل ازفوتش مطلع شدم،که اموالش توسط دوبرادرم باتنظیم اسنادعادی موردسواستفاده قرارگرفته،که بلافاصله به پزشکی قانونی معرفی وحجرنامبرده توسط پزشکی قانونی تاییدشد،حالامیخوام جهت اثبات حجرنامبرده تادوسال قبل اقدام کنم،،آیامیشوددادخواست اثبات حجروسواستفاده ازوضعیت ضعف نفس راباهم دریک دادخواست به دادگاه داد؟؟؟
اگرامکان شکایت جداگانه وجوددارد؟تازمانی که مثلاتکلیف پرونده حجرمشخص نشده میشودشکایت ضعف نفس کردیاخیر؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک این سال ها تعیین کننده است و اینکه اگر پدر زنده بود راحت تر بود کار شما چون ایشان مجدد معاینه میشدند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اثبات حجر از دو سال قبل از فوت مشکل است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه می تواند حکم حجر را از قبل از فوت بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اثبات حجر تا دو سال کمی سخت است
اول باید حجر را اثبات کنید و سپس اگر معامله ای واقع شده آن را باطل کنید