مشاوره حقوقی رایگان - وکیل شاهد

با سلام. پدر من در سال 92 خونه رو به صورت امانت به خواهرم داده، پدرم مریض بود که خواهرم به صورت مخفیانه پدرم رو برده دفتر خونه وکالت صلح و عمری گرفته. وکیل خواهرم میگه بابات چند بار پیش من گفته من به صورت امانت خونه رو بهش دادم. تنها وکیل خواهرم این موضوع رو میدونست به من گفت.آیا به عنوان شاهد میتونم ازش استفاده کنم؟اگر نیاد ،میتونم از طریق کانون وکلا اقدام کنم.ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به ادله دارید ونمیتوانید وکیل را مجبور به شهادت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر حتی در صورت شهادت به نظر کاری نمیشه کرد.
کسی که صلح عمری تنظیم میکند قصد انتقال دارد نه امانت.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر اعلام شهادت کند میتوانید اقدام نمایید در غیر این صورت امکان الزام او وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نوع انتقال حاکی از امانت نمی باشد
و خیر نمی توانید الزامی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ربطی به کانون وکلا نخواهد داشت
و شاهد را نمیتوان الزام به دادن
شهادت نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان شاهدمی توانید اقدام نمایید و از طریق دادگاه اقدام نمایید واز طریق کانون وکلا خیر