مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری قبل از فوت پدرم‌

سلام. من 5 خواهر 1برادر هستیم. پدرم 1 سال پیش فوت کردنند و قبل الزایمر داشتنند و حرف هم نمیتوستند بزنند 1 آپارتمان 4 طبقه و 1تاکسی داشت که بدون اینکه من‌ و 2 خواهره دیگرم حضور داشته باشیم میرونند محضر و 1طبقه به برادرم و 2طبقه دیگه به 2خواهرم و 1طبقه به مادرم صلح عمری میبخشند الان به ما 3 نفر هیچی ارث پدر نرسیده حالا ما چه اقدامی انجام بدیم از راهنمایی شما ممنون هستم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بایستی حجر وفراموشی ایشان را در محکمه ثابت نمایید از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید اقدام به دادخواست نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با اسناد و مدارک پزشکی پدرتان درخواست صدور حکم حجر را نمایید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با استناد به مدارک پزشکی وسایر ادله می‌تواند درخواست حجر به نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه حکم حجر بگیرید و سپس با اثبات حجر دادخواست ابطال بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید با اسناد و مدارک پزشکی پدرتان درخواست صدور حکم حجر را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست حجر را مطرح نمایید و
مدارک پزشکی و بیماری ایشان را ارائه بدهید و
درخواست کارشناس نمایید و