مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من 2ساله پیش در دادگاه حضانت دخترم رو به پدرش دادم ایشون هم حق ملاقات هر وقت دلم بخواد رو دادن الان به دختر 10سالم رسیدگی نمیکنه نه به درسش نه به مدرسش نه به رفت و آمدش من میخوام تا وقتی بچم سر عقل بیاد چون الان تو سن بلوغ هست همه از دستش ناراضی هستن نیاز به رسیدگی داره که متاسفانه پدرش رسیدگی نداره و اینکه من پیامی با متن که پدرش اعتراف کرده که اینقد زدمش اگه نامادریش نبود میکشتمش میتونم بر علیه ایشان حضانت بچمو با نفقش بگیرم وکلای خانم شما مادرین تورو خدا منو راهنمایی کنید پول ندارم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
ميتوانيد با مراجعه به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي دادخواست دهيد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دختر شما بالغ است میتواند با هرکدام از پدر و یا مادر زندگی کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به اینکه دختر شما بالای 9 سال سن دارد خودش تصمیم می‌گیرد با کدام یک از والدین زندگی کند و حضانت در خصوص ایشان منتفی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه دلایل معتبری دارید می توانید طرح شکایت کنید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر شما از دایره حضانت خارج است و خودش باید تصمیم بگیرد با شما زندگی کند یا پدرش اگر نزد شما بماند نفقه هم قابل مطالبه هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر عدم صلاحیت پدر محرز شود میتوانید تقاصای حضانت کامل فرزند را داسته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص سلب حضانت اقدام کنید