مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سرباز فراری

سلام بنده سرباز فراری هستم و دفعه دوم هست که فرار زده شده برام ،،ولی مچ دست چپم رو از داخل 75درصدش رو از دست دادم ،،حالا باید چکار کنم معاف بشم،،چون نمی تونم برم زندان دو بار هم عمل جراحی شده دستم،،با تشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
معاف شدن بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد . از طریق یگان خدمتی پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معافیت بستگی به نظر کمیسیون مربوطه دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قادر به ادامه خدمت نیستید تقاضای طرح در کمیسیون نمایید و نهایتا معاف از رزم شوید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كميسيون پزشكي مراجعه فرماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره تماس تلفن گویای سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: اگر واقعا بخاطر مسائل پزشکی تخلف کردید جرم فرار از خدمت تلقی نخواهد شد میتونید از طرق اداری درخواست جلب نظر کمیسیون پزشکی نمایید. به یک همکار وکیل یا مشاور، وکالت رسمی بدهید تا پیگیر شوند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ارجاع به کمیسیون مربوطه را کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معافیت بستگی به نظر کمیسیون مربوطه دارد در خواست خود همراه مدارک پزشکی را ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

معافیت بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا زندانی ندارد بلکه فوقش مبلغی جریمه دارد
پس با مدارک پزشکی خود را به دادسرای نظام محل خدمت معرفی کنید
پس از اخد رای مرجع قضایی نظامی خود را به پادگان محل خدمت معرفی کرده و مشکل دست خود را به فرمانده خود گزارش کن و درخواست اعزام به بیمارستان تخصصی برای تعیین تکلیف خدمتی بده.
برای توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بامن تماس بگیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما مشمول معافیت پزشکی میشوید در این صورت صرفا به شما جریمه تعلق می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما خود را به محل خدمت معرفی نمایید
و زندان نخواهد داشت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست از طریق کمیسیون اقدام فرمایید