مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

به نام خدا
پدر من در سال 80 در تصادف با راننده خودرویی فوت کرده متهم میرود زندان و مرخصی میگیره در زمان مرخصی از زندان فوت میکنه الان 16 سال از حادثه گذشته متهم که فوت کرده وارث ایشون هم بررسی کردیم مفقود شدن و ترکه ای هم نداره بنابراین من و خانواده علیه صندوق تامین خسارتهای بدنی شکایت کردیم که قاضی متاسفانه رای ما رو رد کرد. هنوز مهلت اعتراض به دادگاه تجدید نظر تموم نشده میخوام ببینم اگه تو اعتراض اگه امیدی هست رای رو بشکنیم اعتراض کنیم . ارادتمند

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

حتما حق شما دریافت دیه از بیمه یا صندوق هست. حتما به دفتر وکیل مراجعه کنید