مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات لوله های فاضلاب همسایه فوقانی

سلام. من مالک آپارتمانی در یک مجتمع 45 ساله 40 واحدی در 5 بلوک هستم لوله های فاضلاب هر واحد از زیرکف واحد از بالای سقف آپارتمان زیرین رد شده و بدلیل فرسودگی نیازمند تعمیرات بوده . با مدیر ساختمان صحبت شده ، که این لوله ها از مشاعات است توسط مدیر به هزینه همگی تعمیر شود . گفتند کلاً تعمیرات اینها همه بعهده هر واحد مصرف کننده است. در مورد واحد زیرین ما لوله ها را تعویض، سقف گچی زیرین آنرا نوسازی و رنگ کرده و مخارج را تمام و کمال پرداخت کردیم . واحد فوقانی ما تعویض نموده ولی تایل ها و پروفیل های آلومینیومی سقف کاذب زیر لوله های داخل واحد ما را برده و میگوید اینها جزء تزئینات خانه است ما موظف به تامین مخارج تزئینات نیستیم تا مخارج برچیدن و نصب آنها تامین نکنید آنها را بشما پس نمیدهیم . چکار باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک نیاز به بررسی دارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناس مشخص کند که پرداخت هزینه ها بر عهده کیست آن وقت دادخواست حقوقی دهید