مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر مشاعات

سلام. در یک آپارتمان16 واحدی هر طبقه 4واحد زندگی می‌کنیم.لوله فاضلاب یک سمت ترکیدگی دارد ِلازم به ذکر است فاظلاب هر4واحد روی هم قرار دارند با هم مشترک است حالا هزینه تعمیر فاضلاب یک سمت بر4تقسیم می‌شود یا 16 واحد.فاظلاب هر4واحد باهم هست ربطی به واحدهای دیگه نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
واحد های که در لوله فاضلاب مشترک هستند باید هزینه تعمیر را بدهند و دیگر واحد ها وظیفه ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس مشخص شود که کدام لوله فاضلاب مشکل دارد و سپس بر اساس آن اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید تامین دلیل دهید تا نظر کارشناس مشخص شود و بر طبق آن عمل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

واحد های که در لوله فاضلاب مشترک هستند باید هزینه تعمیر را بدهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر لوله فاضلاب اشتراکی بین همه مشترک نیست باید همان چهار واحد هزینه پرداخت نمایند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تقسیم برچهارواحد که فاضلاب را باهم مشاع هستند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

16 واحد باید سهم خود در هزینه تعمیر را بپردازند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون جز ء مشاعات است همه باید پرداخت کنند

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر بین همه واحدها مشترک است هزینه نیز با همه است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باید تامین دلیل دهید تا نظر کارشناس مشخص نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

تقسیم بر چهار می شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که این گونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما گفته اید مشاعات که در این فرض هزینه تعمیر بر عهده همه ساکنین است
اما اگر مرتبط با 4 واحد مذبور باشد بر عهده آن 4 واحد است
بهتر درخواست تامین نمایید تا بدوا موضوع کارشناسی شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تعمیرات در قسمت مشاعی مربوط به تمام ساکنین است درصورت سوال دیگری تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه فقط بر عهده همان 4 واحد است که در یک سمت قرار دارند