مشاوره حقوقی رایگان - سر و صدای گاراژ ضایعاتی

آپارتمان ما 5 طبقه دو واحدی هست که روبروش گاراژ هست که ضایعات میخره ؟خورد میکنه؟بار ماشین میکنه و کلی سر و صدا با چکش و ....و چون در ساختمان بیمار خاص داریم راه چاره چیست ؟میگه هر کاری میخایی برو انجام بده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مزاحمت شکایت کنید . اول برید شهرداری و شکایت کنید اگر جواب ندادند دادسرا ( از طریق دفتر خدمات شکایت مزاحمت طرح مایید )

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با تامین دلیل و کارشناسی تحت عنوان ایجاد آلودگی صوتی شکایت کنید