مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه بالای 110 عدد

من درخواست طلاق دادم و مهریه همسرم(زوجه) 350 عدد سکه است. دادگاه در خصوص پرداخت مهریه و نفقه و استرداد جهیزیه به ایشون توسط بنده چطور برخورد خواهد کرد؟ ضمنا ما یک دختر 4 سال و نیمه داریم. با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

سوال شما به صورت کلی مطرح شده. با درخواست مهریه از جانب همسر شما در صورتی که اموالی داشته باشید و ایشان معرفی کنند مهریه 350 سکه از اموال شما پرداخت خواهد شد و در صورتی که اموالی نداشته باشید باید دادخواست اعسار بدهید و با توجه به وضعیت مالی شما پیش قسط و اقساط تعیین خواهد شد. نفقه نیز اگر در زمان تمکین همسرتان پرداخت نکرده باشید به پرداخت آن نیز محکوم خواهید شد. برای جهیزیه نیز اگر متعلق به همسرتان باشد، می توانند جهیزیه شان را پس بگیرند. حضانت فرزند نیز تا هفت سالگی با مادر است.