مشاوره حقوقی رایگان - حیاط در قولنامه به عنوان پارکینگ قید شده

سلام .من در آپارتمانی زندگی میکنم که 12 واحد شش طبقه است که ده پارکینگ دارد این ساختمان سه درب دارد که یکی پارکینگ یک در محل عبور و مرور و دیگری درب حیاط است .9 پارکینگ در محدوده طبقه زیرین قرار دارد و حیاط که که در قولنامه ذکر شده به عنوان پارکینگ برای واحد ما است .الان یکی از همسایه ها که پارکینگ ندارد پشت پارکینگ ما ماشین پارک میکند و وقتی به او گفتیم میخواهم ماشین بخریم و شما نمیتوانید دیگر اینجا ماشین پارک کنیم میگوید این در غیر قانونی است و حیاط مال همه است در صورتی که در قولنامه قید شده که به عنوان پارکینگ برای ما است آیا گفته این شخص درست است ؟

پاسخ ها :

حیاط به عنوان پارکینگ حیاط پارکینگ