مشاوره حقوقی رایگان - صلح شفاهی برای ملک اوقافی

با سلام. پدر من یه خونه اوقافی داره که بعد فوت خواهرم یه وکالت نامه رو کرده که پدرم دو دانگ این خانه رو صلح شفاهی به اون کرده البته در متن وکالت صحبتی از خرید فروش یا مبایه نامه و اینها نشده و نوشته تا زمان زنده بودن پدرم معتبر هست میخواستم بدونم مگه میشه ملک موقوفه رو صلح کرد اگه میشه در چه صورت
با تشکر؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اعیانی ملک موقوفه اگر متعلق به کسی باشد امکان انتقال هست