مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

از سال 93در ارگان دولتی به عنوان نیروی قرارداد پیمانکاری که سالیانه ( 12ماهه)
تمدید قراردادم انجام میشود. به صورت تمام وقت و دائم .دارای قرارداد مستقیم با اداره
به سمت متصدی باجه اداره .فرزند ایثارگر 16 ماه خدمت داوطالبانه جبهه پدرم.
آیا تبدیل وضعیت شاملم میشد از دیوان عدالت شکایت کنم؟؟
کارگزینی اداره مدارکم رو تحویل گرفته ولی کاری انجام نمیدهند

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام شما مشمول تبدیل وضعیت ایثارگران سال 1401 میشوید لذا پس از تحویل مدارک و استعلام از مراجع قانونی تبدیل وضعیت صورت می‌گیرد این پروسه مقداری زمان براست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود درصورتی ارگان دولتی یا وابسته به دولت باشد امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اظهارنظر فنی نیاز به بررسی مدارک است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
قرارداد و مدارک ایثارگری نیاز به بررسی دارد . به کارگزینی ارگان مربوطه مراجعه کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله مشمول می شوید ولیکن زمانبر است درصورت رد تقاضا می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

وفق ایین نامه مربوطه گزارش بدهید تا کارگزینی اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به موارد فوق بله شامل حال شما خواهد بود البته نامه ایثارگری وحضور داوطلبانه در جبهه را از سازمان بسیج اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی چنانچه قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و عمومی غیر دولتی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید اگر راهگشا بود با توجه به ادله ابزاری باید طرح دعوی در دیوان عدالت اداری کنید

یک وکیل :

از ارگان مربوط پیگیری بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود