مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دیر کرد و اضافه بنا پس از انتقال سند

با سلام
احتراما بنده واحد مسکونی را در سال 1392 خریداری و در سال 1395 به کس دیگری فروخته ام که در قولنامه دیرکرد و اضافه بنا به قیمت روز خریداری شده ثبت گردیده است و همکنون پس از گذشت 8سال سند به دلایلی آماده گشته است. و در حال حاضر مالک جهت انتقال سند مبلغ اضافه بنا را به روز خواستار می باشد آیا ایشان با توجه به گذشت چند سال و پرداخت دیرکرد می توانند اضافه بنا را به قیمت روز محاسبه کنند و از بنده بگیرند و یا طبق قولنامه باید به نرخ خریداری شده در همان سال محاسبه نمایند.با تشکر از دقت و پاسخگویی شما سروران

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام قبلا پاسخ داده شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می بایست مطابق قرارداد فی مابین پرداخت نمود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در قرارداد ذکر شده به نظر الزام آور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون پیش فروش آپارتمان ، خریدار باید ثمن اضافه مساحت را طبق قیمت زمان انعقاد قرارداد ( قیمت مندرج در قرارداد بیع )
پرداخت نماید

و شما و خریدار بعدی ، باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت وجه التزام روزانه را اقامه نمایید و