مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و دزدی

باسلام هفته قبل مقداری از طلاهای مادرم و خواهرم گم شدن که بعداز پیگیری وتحقیق وادله وبعداز ان اقرار همسرم معلوم شد که زنم آنها را دزدیده وفروخته و متاسفانه پول آنها را به کارت خواهرش واریز کرده؛ بخاطر همین موضوع گوشی را از او گرفتیم تا با خواهرش در ارتباط نباشد که متوجه شدیم از طریق پیامکهایش که با یک مرد رابطه دارد ودر اون حتی از زنایی که بین آنها اتفاق افتاده صحبت کرده بودن و وعده قرارهایی که حتی شبانه داشته اند؛چگونه میتونم این خیانت که به من دخترم کرده، و به ابروی خانوادگی ام لطمه زده را ثابت کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با مدارکی که دارید تحت رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید. موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه رابطه نامشروع تنظیم نمایید و پیامک های مذبور را بعنوان ادله به دادگاه ارائه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مال سپرده شده باشد می تواند تحت عنوان خیانت در امانت با ادله کافی شکایت کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام زنا که اثبات نمیگردد زیرا ادله اثبات ان در قانون احصا شده است مگر اینکه اقرار به ان نمایند و به صرف پیامک نمیتوانید اثبات نمایید . در خصوص این موضو و با توجه به قراین و امارات میتوانید تقاضای طلاق مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه‌ نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و درخواست پرینت پیامک ها و مکالمات را بدهید.
می توانید گوشی را نیز در دادگاه ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا از پیام ها اسکرین شات بگیرید

و سپس شکوائیه رابطه نامشروع بر علیه همسر و مرد مطرح نمایید

و باید از دادگاه درخواست نمایید که استعلام تماس ها و پیام ها را از مخابرات بگیرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سپس شکوائیه رابطه نامشروع بر علیه همسر و مرد مطرح نمایید و اسکرین شات این پیامها را به دادگاه ارایه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تحت عنوان رابطه ی نامشروع طرح شکایت نمایید و به رد و بدل شدن پیامک ها استناد کنید . در ضمن درخواست پرینت مکالمات را داشته باشید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا به شما توصیه میگردد ارامش خود را حفظ نمایید و مدتی به خود فرصت دهید تا تسلط بر افکار داشته چرا که قطعا با وجود فرزند مشترک و طرح شکایت علیه همسرتان خواهی نخواهی دخترتان نیز اسیب هم از نظر روحی و روانی هم اجتماعی خواهند خورد. و این نکته را مدنظر قراردهید که حتی در صورت متارکه و طلاق ایشان همیشه مادر دخترتان هستند.
بهرحال می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع مستند به محتویات تلفن همراه علیه ایشان طرح شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسائل خانواده در ابتدای امر باید با مشاورین خانواده بررسی شود