مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

سلام من مدارک و شاهد کافی برای اثبات رابطه نامشروع زن خودم دارم ولی برای زنا نیاز به بازپرسی از متهمان دارم لذا راهنمایی کنین چکار کنم حتما ازشون بازجویی بشه و اینکه شکایت رو چطوری مطرح کنم نمیخوام دون زنا باشه به نظر شما بعد رابطه نامشروع چی بنویسم.سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
شکوائیه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح شکایت به استناد مدارک میتوانید انجام دهید. اثبات زنا در موردگفته شده بسیارسخت است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مسايل منافي عفت و خيانت را نبايد گسترش داد
تعيين عنوان مجرمانه فقط با قاضي رسيدگي كننده است
در هر صورت مسقط مهريه نيست
اما طلاق دهيد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اثبات زنا به آسانی میسر نیست و در صورت عدم اثبات امکان شکایت از جانب زوجه یه اتهام تهمت و افترا وجود دارد.
در صورت وجود ادله کافی (بهتر است با وکیل مشورت کنید) شکواییه تنظیم نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید
و دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید ادله کافی برای این موضوع داشته باشید و ادله خود را به دادگاه ارائه و قاضی استعلام خواهد کرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ادله اثبات زنا در قانون مشخص شده است در صورتیکه ادله اثباتی قانونی نداشته باشید رابطه مادون زنا اثبات میشود