مشاوره حقوقی رایگان - مشاور املاک

سلام. من برج 5 امسال خونه 150 رهن گرفتم که 90 میلیونی دادم وقرار شد یک ماه بعد 60 میلیون دیگه بدم که وام جور نشد بنگاه و یک ملیون و پانصد هزار اجاره دادم و به بنگاه گفتم قولنامه بنویسید هی امروز فردا کردند تا شد س ماه و کرایه دادم الان میگن بلند شو تسویه کنیم برو منم گفتم باشه حالا میگه پول ندارم باید یا 60 جور کنی یا 100 ملیون با سه تومان بدی منم گفتم ندارم میگه قولنامه نداری مدرک نداری پول دادی برو شکایت کن الان بنظرتون برم اتحادیه جواب میده بخام پولم پس بگیرم ازش خونه تخلیه کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موعد اجاره تمام نشده و شما اجور معوقه ماهانه را پرداخته اید مجبور به تخلیه نیستید