مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از تحصیل و اپلای

با سلام و خسته نباشید. بنده دانشجوی مهندسی در دوره کارشناسی پیوسته در دانشگاه تهران هستم که سال سوم تحصیلمه و می خواستم انصراف از تحصیل بدم و آیلتسم رو بگیرم و اپلای کنم که تا پاییز سال دیگه توی کشور مقصدم باشم. مانعی هستش برام؟ مچکرم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت انجام اقدامات قانونی و دریافت مجوزها مشکلی ندارد .

یک وکیل :

با سلام چنانچه در دانشگاه دولتی تحصیل می نمایید بله در غیر اینصورت خیر .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دقیق بررسی نماید
بعد از انصراف از دانشگاه باید ابتدا خدمت سربازی بروید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر کارت پایان خدمت یا معافیت دارید خیر

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
مجازات شما مشمول مرور زمان اجرای مجازات شده و به همین دلیل پرونده مختومه شده و جای نگرانی نیست.
به زندگی سالم خود ادامه دهید و مراقب رفتارتان باشید تا پشیمانی به بار نیاید.
مؤید و پیروز باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر از نظر معافیت و نظام وظیفه مشکلی نداشته باشید به نظر منعی وجود ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتی که از بابت خدمت سربازی منعی نداشته باشید خیر

یک وکیل :

از ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جنسیت خود را در ارتباط با مانع سربازی ذکر نکردید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و درود
مانعي نيست به لحاظ آكادميك ؛
اما بنظر نمي رسد اين زمانبندي موفق باشد
يكسال بيشتر نياز است