مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت فرد بالای 18 سال بدون اجازه پدر

سلام کسی که 18 سالش شده باشه میتونه بدون اجازه والدین مهاجرت تحصیلی کند و یا پناهنده شود؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می تواند و نیازی به اجازه والدین ندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.
ظاهراً مصوبه‌ای صادر شده که دختران مجرد زیر چهل سال اجازه پدر لازم است و یا اینکه دادستان اجازه بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای خروج از کشور نیازی به رضایت پدر ندارد