مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پروژه توسط سایت

با عرض سلام و وقت بخیر
با یک سایت اینترنتی تحقیقاتی برای انجام یک پروژه پژوهشی به توافق رسیدیم و بنده مبلغی را به حساب این شرکت واریز کردم.قرار بود پروژه 7 روزه به من تحویل داده شود ولی خب با گذشت 9 روز هنوز به من تحویل داده نشده است.چگونه میتوانم از لحاظ قضایی پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
طی اظهارنامه ای ایفای تعهد را از سایت مذکور درخواست نمایید ، در صورت عدم نتیجه اعلام فسخ و درخواست عودت وجه واریزی کنید . اگر به خاطر عدم ایفای تعهد متضرر شده اید امکان مطالبه ی خسارت دارید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر الزام به انجام تعهد را باید بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید