مشاوره حقوقی رایگان - پنجره ی مشرف به حیاط و محیط داخل ساختمان

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.

ساختمان دیوار به دیوار غربی ساختمان ما ، 100 درصد زمین خود را بنا ساخته.
ساختمانشان قدیمی بوده، حدود 50 سال.
نورگیر خود را دیوار کشیده و مسقف کرده و به سمت حیاط ما پنجره تعبیه نموده است، با وجود تذکر شفاهی و مخالفت مکرر ما.
به طوری که دید کامل، هم به حیاط و هم به داخل ساختمان ما، از طریق پنجره های ما را دارد.
مزاحمت های دیگری نیز از قبیل شنود، بوی تنباکو، ته سیگار، قطع کردن گیاهان حیاطمان و ... هم ما را آزار می دهد.
به شهرداری منطقه مراجعه کردیم و با کلی اصرار و توضیح درخواست کارشناس نمودیم برای نظارت ، ولی مراجعه ای نشد. ( نمیدانم به دلیل مشغله ی کاری بود یا فراموشی و یا ... )
به هر حال با مطالعه ی سایت خوب شما و قوانین مربوطه، تصیمیم بر آن گرفتیم که خود فعلا پنجره ی همسایه را با طلق بپوشانیم و دوباره پیگیری کنیم.
ولی متاسفانه همسایه با تلاش فراوان، اقدام به انداختن طلق کرده.
با وجود اینکه طلق به خوبی با میله ، در جای خود مستحکم بود و حتی بر همسایه ی خود لطف کرده تا با وجود طلق روشن ، نور پنجره آن ها گرفته نشود و فضایی برای تهویه وجود داشته باشد.

سوال من از شما کارشناسان محترم این است که ما چه باید کنیم؟
به کجا باید شکایت کنیم؟
ترس ما این است که درگیری از طرف همسایه پیش آید؟

عاجزانه درخواست می کنم به طور واضح ، همانگونه که خود توضیح دادم ، برای ما راه حل ارائه دهید.

بابت سایت مفید و خدمات مشاوره ی رایگان شما سپاس فراوان دارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامسن دلیل کنید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفتر خدمات قضایی
ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید

و سپس دادخواست الزام به مسدود کردن پنجره به علت عدم رعایت مقررات شهرداری به طرفیت همسایه مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تامین دلیل دهید یپس دادخواست رفع مزاحمت مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست رفع مزاحمت طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ابتدا موضوع را از طریق شکایت به کمسیون ماده 100پیگیری کنید واگر به نتیجه نرسیدید میتوانید در دیوان عدالت هم از شهرداری شکایت کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به شهرداری مراجعه نمایید . اگر بر طبق پروانه ساخت و مقررات شهرداری تعبیه پنجره از اساس خلاف مقررات باشد حتما برخورد خواهد شد. ابتدا باید مطمعن شوید که تعبیه پنجره برخلاف قوانین و مقررات ساخت و ساز می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید تا رسیدگی و کارشناسی شود