مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف همسایه به حیاط

با سلام
بنده در خانه ای جنوبی زندگی می کنم همسایه کوچه کناری ما که شمالی است اقدام به تخریب و نوسازی نموده است و 5 طبقه با تراس و پنجره های مشرف به حیاط خانه ما درآورده است. با وجود اثبات دلیل ( کارشناسی دادگستری) و رای کمیسیون ماده 100 مبنی بر لزوم رفع خلاف صورت گرفته، همسایه متخلف اقدامی انجام نمی دهد.در ضمن باتوجه به محرز بودن این تخلف و دستور مقام قضایی و شهرداری برای قطع انشعابات ، او به این حکم تمکین نمی نماید.حال چگونه می بایست او را ملزم به رفع خلاف نمود.
باتشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر در مهلت 3 ماهه از صدور رای کمیسیون به دیوان عدالت شکایت نکند اجرای رای مانعی نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بدوا به شهرداری مربوطه رجوع گردد