مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن طلای فروخته شده

سلام. من (زوجه) سال 96 مقداری طلا و سکه رو فروختم و پولش رو که 12 میلیون تومان بود برای پول پیش خونه به همسرم دادم.
حالا بعد هشت نه سال زندگی مشترک با همسرم به مشکل برخوردیم و میخوایم جدا بشیم.
من موقع فروش طلاها همه ی فاکتورهای طلاها رو به خریدار طلاها دادم و الان جز چندتا پیام که همسرم تووش اقرار کرده من 12 میلیون پول بهش دادم، مدرکی ندارم.
طلاهای فروخته شده هم تماما طلاهای زمان دختری خودم و سکه هایی بوده که اقوام خودم موقع عقد بهم هدیه دادن.
حالا چطوری توو دادگاه اثبات کنم که بتونم پول طلاهام رو به نرخ روز بگیرم؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید با ارائه اسکرین شات پیام ها و شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه بطرفیت همسرتان طرح نمایید