مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

سال 98 نامزد کردم و عقد محضری انجام ندادیم عقددائم هستم و بکارت ندارم 6 ماه بعدنامزدیمون رفته و بارها کسایی فرستادم ک بیاد عقد محضری کنه حاضرنشده تا الان و اینکه زن گرفته و اون محضری کرده و یک عدد بچه داره ک ب تازگی متوجه شدم تواین 5 سال هیچ خبری ازمن نگرفته وهربارک تماس میگیرم تهدید میکنه من مهریه ام و نفقه ام بخوام باید چیکارکنم و اینکه آیا دادگاه بااینکه من اینقدر اذیت شدم بازم مهریه ام قسطی میکنه چون سکه نیست و پول و آیا پول جشن نامزدی و خرجی ک کردم برای خانوادش و حلقه ای ک خریدم فاکتورش گم کردم میتونم بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا‌ باید زوجیت را اثبات کنید و سپس اقدام به دریافت حقوق‌ قانونی خود نمایید ،
از طریق سایت با من در ارتباط باشید تا موارد لازم به شما اعلام گردد