مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان بودن خوانده

سلام وقت بخیر ببخشید بنده از دادگاه تقاضای دادخواست حقوقی کرده ام و مخاطب من مجهول المکان هست اگر موضوع دادخواست در روزنامه آگهی شود و خوانده در جلسه دادرسی حاضر نشود. با توجه به حقوقی بودن مسئله رای غیابی صادر می شود؟ یا قرار رد دعوی از سوی دادگاه صادر می شود؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام.اگر خوانده در جلسه رسیدگی حاضر نشود حکم غیابی صادر می گردد.