مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام وقت بخیر بنده متولد 1382/19/04 هستم حدود 7‌ماه که دیگه با پدرم نتونستم زندگی کنم و پیش مادرم اومدم پدرم نه خرجی میده نه حضانت پرسیدم میگن حضانت چون 15 سال به بالا هستید برا شما منتفی‌ ولی برا ثبت نام مدرسه میخوان میخوام الان حکم رشد بگیرم که خودم کارهای خودم انجام بدم و برای نفقه در دادگاه شکایت کنم. میخواستم بدون برای گرفتن حکم رشد نیازی به پدر هست بعد اگه نیازی نیست چون سامانه ثنا داره دادخواست حکم رشد براش میره؟؟ نمیخوام بفهمه من میخوام حکم رشد بگیرم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
جهت صدور حکم رشد پدر درصورت زنده بودن باید طرف دعوی قرار گیرد

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

بله ابلاغ قطعا برای ایشون میره