مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام. زمین پدری خود با سازنده ای مشارکت در ساخت انجام داده ایم. این زمین از ضلع شمال موقعیت تجاری دارد و قرار بود سازنده در ضلع شمال به عرض ساختمان و عمق 7 متر در مجموع 46تجاری بسازد و ما حق مالکیتی برای آنجا نداشته باشیم. ایشان با یک ترفند ساخت نیم طبقه توانست بعلاوه تجاری یک پارکینگ هم بسازد که ساخت پارکینگ در توافق ما نبود و ما در قراردادمان ضلع شمال را دادیم که ایشان فقط 46 متر تجاری بسازد و اصلا این پارکینگ در قرارداد نبود و ایشان مالک پارکینگ نبودند. خلاصه در تاریخ 95/10/12 در پشت قرارداد ایشان این پارکینگ را به ما واگذار کردند و ما هم توافق کردیم از پارکینگ ضلع جنوب ساختمان یه پارکینگ به ایشان تحویل بدهیم. حال ایشان پارکینگ ضلع شمال را تحویل نمی دهد و خریدار واحد 2 آپارتمان مدعی است این پارکینگ را به همراه واحد 2 در تاریخ 95/06/10 خریده ام و بر اساس تاریخ تقدم و تاخر آنجا برای من است. حال سوال من این است سازنده می توانسته آنجا را که هنوز تعیین تکلیف با مالک زمین نشده است را بفروشد و حق ما که در پشت قرارداد آن پارکینگ به واگذار شده است چه می شود. آیا تاریخ تقدم و تاخر اینجا مطرح می باشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه پاسخ کامل و اطمینان بخش به فرض سؤال شما نیازمند رؤیت و مطالعه قرارداد مشارکت و مبایعه نامه ها و مشاوره حضوری با یکی از وکلای دادگستری متخصص واقع در حوزه قضایی شماست .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول : خیر نمی توانسته است
تاریخ تقدم و تاخر نیز در این باره مورد نظر قانون خواهد بود
اما به اعتقاد حقیر می بایست با وکیل در این خصوص مشورت حضوری داشته باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکاران موافق هستم مضافا اینکه اولویت با خریدار اول هست و معامله بعدی باطبع اثری ندارد و میتوانید تقاضای ابطال ان انتقال و ایفای تعهد ایشان مبنی بر تحویل پارکینگ را بخواهید جهت همکاری با میتوانید با بنده تماس بگیرید

یک وکیل

با سلام
در خصوص سوال شما یک نکته خیلی مهم در مورد تاریخها وجود دارد شما مدعی هستید که در تاریخ 95/10/12 پارکینگ به شما واگذار شده و واحد 2 مدعی است که در تاریخ 95/6/10
اگر چنین نکاتی در قرار دادشما وجود داشته باشد علاوه بر ایرادات فراوان حقوقی می توان همانند این نقل و انتقال از ایشان شکایت کیفری نمود
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.