مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دریافت مدرک تحصیلی

با سلام و احترام.
سوالم درباره دریافت مدرک تحصیلی فوق دیپلم و ریز نمرات و تسویه حساب و مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی از دانشگاه محل تحصیلم هست.اینکه خودم امکان مراجعه رو ندارم. میتونم وکالت بدم به شخصی که تمامیه این کارها رو انجام بده ؟ آیا وکیل ها هم این کار رو انجام میدن؟ در صورتی که وکیل هم انجام میده ممنون میشم معرفی کنید.دانشگاه دولتی در تهران هست
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مالک می تواند به اختیار خود آن را بفروشد اگر محجور است باید قیم انتخاب شود