مشاوره حقوقی رایگان - طول کشیدن صدور مدرک

سلام. بنده تیرماه 99 دفاع کردم و و تا الان مدرک ارشدم صادر نشده از دانشگاه پیگیر میشم میگن سیستم قطعه یا فقط یک امضا مونده و با اینجور حرف ها دست به سر میکنن. کجا و چگونه میتونم پیگیری کنم کارشون خلاف قانونه یا نه چطوری میتونم شکایت کنم. تنها من نیستم خیلی ها هنوز بعد گذشت 3 سال مدرکشونو نگرفتن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تگر تمتم مدارک کانل باشداین همه مدت زمان نمی برد از طریق رییس دانشگاه یا مرکز دانشکاه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدهی ب دانشکاه ندارید از واحد تحصیلات تکمیلی درخواست خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق حراست دانشگاه و اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید