مشاوره حقوقی رایگان - عقد قرارداد

با سلام بنده بعنوان حسابدار در يک شركتی بنام x كه منابع آن درصديش از بودجه دولت ميباشد استخدام می باشم. لذا قراردادی بعنوان مشاوره و انجام خدماتی خارج از كار اداری با شركتی بنام y بسته ام كه آن شركت 30 درصد سهامش مربوط به شركتی ميباشد كه من در آن استخدام ميباشم و شركت y با شركت x قراردادهای دارند كه مشاوره و خدماتی كه من انجام ميدهم نيز در ارتباط با همين قرارداد ها ميباشد ولی هيچ دخل و تصرفی در تسريع صورت وضعيت های و ... شركت y را ندارم. ميخوام بدانم فعاليت من منعی دارد؟
با تشكر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

فعالیت شما غیر قانونی است و مشمول قانون منع مداخله کارکنان دولت ....... می شوید

یک وکیل

سلام" اگر موضوع قرارداد بین شما و شرکت Y بطور کامل در سوال مطرح شود شاید بهتر بتوان راهنمائی حقوقی ارائه نمود .

یک وکیل

سلام
شرکت X اگر قرار داد دارد که شرکت Y با آن قرار داد دارد سپس O به آن مشاوره میدهد و P تومان از درست سهامش را Y دارد و شخص Aکه شما باشید با شخص B که مدیر عامل باشد ایا قرارداد بسته است یا شرکت Y که شما در شرکت Xکار می نمایید؟

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دوست عزیز.سوال شما یا امتحان درسی است علی ایحال با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.