مشاوره حقوقی رایگان - قراردادهای مشاوره

1 - آيا براي قراردادهاي مشاوره ، 10 % حسن انجام كار كسر مي گردد؟
2- كسر حق بيمه قراردادهای مشاوره از جانب كارفرما، مي تواند در آخر قرارداد صوررت بپذيرد؟
3 - آيا 3% ماليات تكليفي جهت قرادادهاي مشاوره حذف شده است؟
4 -آيا قرادادهاي مشاوره مشمول ماليات ارزش افزوده مي شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میبایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست ولی توافق و قرارداد فی مابین در قانون قابل توجه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون مالیات های مستقیم سه درصد مالیات مشاوره حذف و در حال حاضر کلاً 10 درصد گردیده است از طریق اداره ثبت یا شهرداری پیگیری کنیدو مالیات بر ارزش افزوده نیز به آن تعلق نخواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما حقوقی نیست ولی توافق و قرارداد فی مابین در قانون قابل توجه است