مشاوره حقوقی رایگان - بحث با مامور اطلاعات

سلام برادرم بامامور اطلاعات بحث کردن مامور ها لباس شخصی بودن ایشون هم نمیدونستن و سر همین بحث چاقو کشیدن سه نفر بودن یه نفر رو چون ایرانی بوده ازاد کردن دونفر دیگه رفتن دادگاه الان چیکار میتونن انجام بدن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قدرت نمایی با چاقو دارای جنبه عمومی است.بهتر است وکیل بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
باید بیشتر توضیح دهید..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام استفاده از سلاح سرد جرم و مجازات دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می تواند دفاعیات خود را مطرح کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مرتکب جرم شده اند و بهتر است از خودشان دفاع کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استفاده از سلاح سرد جرم و مجازات دارد علاوه بر این مورد برادر شما جنبه عمومی هم دارد بهتر است وکیل بگیرید تا دفاعیات لازم انجام شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جرائم برادر شما باید اثبات شود و مدارک باید رویت شود سپس نظر داد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

استفاده و همراه داشتن سلاح سرد جرم محسوب میشود و مجازات دارد وکیلی اختیار نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باعث مجازات و در صورت ایراد جراحات محکومیت به پرداخت دیه میشود .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مشخص شود اتهام چیست ولی تهدید به چاقو مجازات حبس و شلاق دارد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگر صرف چاقو کشیدن باشدمی توانید با اخذرضایت به ماجرا خاتمه دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
موضوع جرم است ومجازات و عنوان مجرمانه دارد
بهتر است از وكيل حاذق و با تجربه استفاده نماييد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام نیاز به توضیح بیشتر دارد ولی جرم کشیدن سلاح سرد محرز میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بازجویی می شوند و مجازات خواهند شد البته با توجه به اوضاع و احوال و نوع دفاع ممکن است مشمول ارفاقات قانونی بشوند

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بفرمایید که کاررت ارایه نداد بودن و از باب دفاع از خودتان درگیر شدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است به مجازات حبس محکوم بشوند
و نوع و میزان مجازات ، بستگی به دفاعیات متهمان در جلسه دادرسی خواهد داشت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نیاز به بررسی بیشتر است. وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق شعبه موضوع اتهامی ایشان پیگیری تا فعلا با ارایه سند ازاد گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عمل ارتکابی جرم می باشد بسته به شرایط،می توانید به جهات تخفیف استناد نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

حتما وکیل بگیرید تا اطلاعات کامل تری از پرونده به دست بیاد و با توجه به اتهامات وارده دفاع موثر انجام شود