مشاوره حقوقی رایگان - تلگرام

سلام کسی که در تلگرام بدون شماره ب دیگری پیام داده و بعد دیلیت اکانت کرده آیا اون فرد را میشود پیداکرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولا خیر زیرا سرور مرکزی تلگرام در ایران نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سرور مرکزی تلگرام در ایران نیست اصولا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

علی الاصول خیر چرا که تلگرام در ایران سرور ندارد

یک وکیل :

در صورت دیلیت اکانت شدن قابل پیگیری نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به‌علت عدم دسترسی به سرورها خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه سرور اینستاگرام و تلگرام در کشور آمریکا قرار دارد امکان پیگیری وجود ندارد.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق پلیس فتا ومکان پیگیری هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکایت نمایید و از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اکانت تلگرام معمولا بعد از پاک شدن قابل شناسایی و ردیابی نیست.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه باعنایت به اینکه سرورهای تلگرام داخل ایران نیست خیر درصورت طرح شکایت نتیجه ای نخواهد داشت مگر با ارائه ادله دیگر بتوانید اسکرین شات ها را به ایشان انتساب دهید