مشاوره حقوقی رایگان - خرید کابینت از آشنا بدون دریافت فاکتور و بدقولی در ارسال

سلام وقت بخیر ، من یک مبلغ ( بیست میلیون) رو برای بیعانه برای فروشنده کابینت پایا کردم در داخل سیستم پایا شرح دادم که بابات چه چیزی این مبلغ پایا شده . اما بدلیل اشنا بودن با فروشنده فاکتور نگرفتم ، الان حدود دو هفته است که ایشون همش امروز فردا می کند . آیا میشه شکایت کرد راهی برای بازگشت پول است ؟

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بله امکان مطالبه وجه به استناد فیش واریزی هست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر الزام به ایفای تعهد برای ایشان ارسال نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دست نوشته شاهد و یا پیامی بین شما داده شده است می توانید درخواست مطالبه وجه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نمی‌توانید فسخ کنید الزام به ایفا تعهد را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید