مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام
در یک دعوای حقوقی عموی ما یک تقسیم نامه مصدق شده ارائه کرده به دادگاه که در این تقسیم نامه امضای پدرمان جعل شده بعد ما شکواییه جعل مطرح نمودیم و کپی برابر اصلی که عموی ما در دادگاه حقوقی ارایه نموده به دستور قاضی شعبه 3دادیاری نزد ایشان بردیم و عموی ما تفهیم اتهام شده و قانع شده است که که ارجاع به کارشناس خط و امضا بشود در همین راستا از عموی ما خواسته اصل تقسیم نامه را که کپی مصدق آن را در شعبه دوم حقوقی تحویل داده بود برای ارجاع به کارشناس تحویل نماید حال سوال من این است که اگر عموی ما اصل تقسیم نامه را تحویل ننماید بگویند گمش کردم یا سوخته چه میشود؟باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این سوال تکراریست و قبلا اینجانب و همکاران محترم پاسخ قانونی و مقتضی الکترونیکی مجانی و رایگان به سوال ارائه نموده ایم و طرح مجدد سوال بی مورد و بلاوجه است .

یک وکیل

با سلام
در صورت نیاز به مشاوره کامل و دریافت اوراق و لایحه در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اثبات با اصل امکان پذیر است ولاغیر.یاالله