مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام‌
خواهر بنده ب عنوان متهم و درگیری در خیابان محکوم و توسط دادسرا بازداشت شد ک برای ایشان وثیقه صادر کردند بنده خودرویی ک ب نامم بود برای ایشان وثیقه قرار دادم البته سند اولیه و تک برگ ب نام ایشان بود و برگه سبز ب نام من هست حالا بعد از یک سال خودرو رو نتونستم آزاد کنم چون پرونده در مرحله دادگاهی چه کاری میتونم سریعتر انجام بدم ک خودرو رو آزاد کنم ؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید تا زمان صدور رأی صبر کنید یا اینکه وثیقه را تبدیل و یا جایگزین کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاکی خصوصی رضایت خود را اعلام کرده میتوانید از طریق دادسرا رفع توقیف اتومبیل را بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وثیقه گذاشتید اگر رفع توقیف کنید خواهرتان باید بازداشت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای رفع توقیف وثیقه ، باید متهم را به مرجع قضایی معرفی نمایید یا درخواست تعویض وثیقه
را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید متهم را معرفی کنید یا وثیقه دیگری معرفی کنید