مشاوره حقوقی رایگان - پول قرار صادره را بدهم ماشینم را آزاد کنم

برادرم 50گرم طلا از صاحب کارش سرقت کرده و فروخته آب زده تهش. و طرف رفت شکایت و میخواستن بندازنش بعد ازحکم زندان من ماشینی دارم پراید مسافرکشی میکنم خودش و اطرافیان قول دادن که به 7روز نکشه ماشینم آزاد کنن همه پا پس کشیدن افتاده کردن وثیقه گرفته من 150قرار صادر کردن من گفتم نزولی قرض وام گدایی هرجوری کردم 150قرار و بزارم دادگستری ماشینوای شب عید سه ماهم هست خوابیده تو پارکینگ که جابجا کنم حالا میگم که مبلغ طلاها زیاد میشه منم 20تومنم از خودم ندارم آیا میشه اقساطش کنن و آیا با اون پول که از قرض مال مردمه دادگاه به شاکی نمیده من خیلی خسارت خوردم اشتباه کردم وسیله نون شبمو روزیمو گرفتم وثیقه الان کل بدبختیهاش بدهیشم من باید بدم برادرمم نیستش فرار کرده آیا شاکی میتونه بگه من حتمن همون نوع خاص طلاهامو همشو یکجا میخوام ویا پولشو چون من درهرصورت ندارم شاکی دکتره خانومشم دکتره 150تودوسه روزدرآمدشونه ولی انسانیت خدارحم مروت اصلا نداره من الان چکار کنم که ماشینو دربیارم سند نداریم فقط میتونم 150 قرار و نزول کنم 100بزارم روش سودشو 250میلیون میخام دادگاه قسطیش کنه ماهم به پای اون نفهم زندگی چندان چندخانواده از هم نپاچه ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مبلع قرار کفالت هر چی بوده باید ان را پرداخت کنی نه بیشتر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
‌یا رضایت شاکی را بگیرید برای قسطی کردن یا برادر راه تحویل دهید یا برای پراید تقاضای مستثنیات دین کنید که بعید است بپذیرند .
ولی برادرتان اگر حضور می یافت و خودش تقاضای اعسار می داد بهتر بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم ، محکوم علیه باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نماید و در صورت قبول اعسار ، دادگاه مبلغی به عنوان پیش قسط و اقساط تعیین خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام برادراتان باید حضور یابد و تقاضای اعسار دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاش برادرتان خودش را معرفی می کرد و درخواست اعسار می داد چون قطعا پذیرفته می شد ،
بهتر است فردی را واسطه کنید تا با شاکی صحبت کند و رضایت او را جلب نماید آن ها شاید بخاطر این مبلغ شاید ناراحت نیستند به خاطر خیانت برادرتان ناراحت هستند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وثیقه جدید بگذارید البته بازپرس باید قبول کند و از لحاظ ارزش معادل وثیقه تعیین شده باشد تا بتوانید سند ماشین را بردارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله اگر جه قرار را بپردازی ماشین آزاد میشه. البته اگر قرار کفالت باشد می توان ادعای اعسار هم کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلع قرار کفالت هر چی بوده باید ان را پرداخت کنی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کارهای خیلی زیادی می تونید انجام بدید یا تقاضای معرفی مال دیگری که باید هم ارزش با پراید یا بیشتر از آن باشد دهید یا برادرتان خودش را معرفی نماید و تقاضای اعسار بدهد ضمن اینکه شما تا سقف مبلغ قرار کفالت مسئولیت دارید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست اعسار دهید در صورت پذیرش اعسار میزان قسط را دادگاه مشخص می نماید

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

اگر دستور ضبط وثیقه صادر و به شما ابلاغ شده فقط ده روز مهلت دارید به دادگاه کیفری 2 مربوطه دادخواست اعساربدید و ثابت کنید که این ماشین تنها سیله امرار معاش شماست دراین صورت با حکم دادگاه ماشین آزاد میشه ماده233 و 235 قانون آیین دادرسی کیفری 92 اصلاحی 94

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی جزئیات است