مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

برای دریافت چگونه مهریه اقدام کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر ازدواجی که در آن ثبت ازدواج شما انجام شده مراجعه درخواست صدور اجراییه برای مهریه بدهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

ابتدا به دفترخانه ای که در آنجا ازدواج کردید مراجعه و درخواست صدور اجراییه مهریه دهید و سپس به دایره اجرا ثبت محل ،جهت توقیف اموال بروید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی بدوا با دردست داشتن عقدنامه یا رونوشت به دفتر ثبت ازدواج مراجعه و تقاضای صدور اجرائیه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفترخانه ای که در آن عقد کرده اید مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عقدنامه به اداره اجرای ثبت مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دفترخانه ازدواج و طلاق ای که عقد کرده اید معرفی نامه بگیرید برای اداره ثبت اسناد و املاک منطقه سکونت تان و تقاضای صدور اجراییه ثبتی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از,طریق اجرای ثبت و یا دادگاه و یا وکیل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست مطالبه مهریه بدهید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید.
اگر زوج اموالی نداشت از اجرای ثبت گواهی بگیرید و به دادگاه مراجعه کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق دفترخانه تنظیم کننده سند رسمی نکاحیه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر ازدواج مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به دفترخانه ازدواج که ازدواج را ثبت کرده است مراجعه نمایید

و سپس در اجرای ثبت ، درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید تا اموال و حساب بانکی و خودرو
زوج توقیف گردد

و اگر زوج هیچ مالی را نداشته باشد شما باید از اجرای ثبت انصراف بدهید و در دادگاه
دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دفترخانه ای که در آنجا ازدواج کردید مراجعه کنید