مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

سلام من میتونم با اجرا گذاشتم مهریه اموال همسرم رو توقیف کنم ومجبور به طلاق بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و اگر اموالی داشته باشد توقیف کنید.
اینکه مجبور به طلاق شود یا نه قابل پیش بینی نیست.
به هر حال شما اگر قصد طلاق دارید باید مهریه خود را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اموالی که جز مستثنیات نیست توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ی جورایی بله . نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با یک وکیل مشورت نمایید
وانگهی مهریه قابل مطالبه است و تمام اموال جز مستثنیات دین قابل توقیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا به دفترخانه ای که ازدواج خود را در آنجا ثبت کرده اید مراجعه نمایید و درخواست اجرای مهریه را نمایید و سپس به اجرای ثبت مراجعه نمایید و درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی زوج را نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با استفاده از اهرم فشار حقوق مالی خودتان همسرتان را مجبور به طلاق توافقی نمایید