مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام بنده حدود دوسه ماه پیش یه پژو مدل 94 خریدم بعد از چهار روز تصادف کردم وفرمان ماشین دستم را شکست فهمیدم ماشین ایربگ نداشته ایا میتونم شکایت فروشنده رو بکنم

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر حسب مورد امکان مطالبه خسارت و یا در صورت وجود شرایطی امکان فسخ معامله وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا کارشناسی کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هرشخصی می‌تواند هر ادعایی کند اثبات آن مهم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تامین دلیل کنید و پس از اخذ نظریه کارشناسی اقدام به شکایت کنید.