مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو به دلیل نداشتن ایربگ

با سلام و خسته نباشید ببخشید خواستم بدونم بنده یه ماشین خریدم و سند هم زدم بعد از یک تصادف فهمیدم ماشین ایربگ نداره در صورتی که فروشنده به ما نگفته بود ایربگ نداره آیا میتونم از فروشنده شکایت کنم ماشینم 206 تیپ 5

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله میتوانید با ارایه دادخواستی مطالبه ضرر و زیان نمایید