مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه پاسگاه

در صورت نوشتن صورتجلسه ایا باید امضا کنم

پاسخ ها :

صورتجلسه پاسگاه صورتجلسه

سوالات مرتبط

صورتجلسه پاسگاه
سلام ببخشید حدود یکماه پیش پاسگاه مقداری مواد از ماشین من گرفت حدود سی گرم از نوع تریاک صورتجلسه ای تنظیم شدو مشخصات من در صورتجلسه نوشته شد ولی با اصرار و التماس من گفت دادگاه نمیرود همینجا بایگانی ...
صورتجلسه
با سلام و احترام اینجانب در اداره کار دادخواستی مبنی بر بازگشت به کار و مطالبه حقوق معوقه تنظیم کردم. اما در جلسه رسیدگی کارشناس اداره کار جمله «حقوق معوقه ادعایی ندارم» را در قسمت اظهارات...
تفاوت صورتجلسه و صورت مجلس
تفاوت صورتجلسه و صورت مجلس در چیست؟...
اعتبار صورتجلسه تعاونی
آیا صورت جلسه هایی که در تعاونی های برج شورای حل اختلاف تنظیم می‌شود اعتبار قانونی دارد؟...
صورت جلسه
با سلام و خسته نباشید. مستاجر ما ادعا کرده که برق مغازه را قطع کردیم و پلیس صورت جلسه کرده است ایا موقع صورت جلسه نباید ما رو که بالای مغازه زندگی میکنیم مطلع میکردن و اظهارات ما رو هم ثبت میکردند ممن...