مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر ارتشیم که فوت شده را میتوانم دریافت کنم؟

سلام وقت بخیر پدر من ارتشی بوده که ترک خدمت کرده (نه باز خرید کرده نه بازنشست) و سی سال پیش فوت شده و 14 سال بیمه داشته من جدا شدم میخوام بدونمم آیا میتونم حقوق پدرم را بگیرم یا نه اگر میتونم باید از چه طریقی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری نیروهای مسلح پدر توسط دختر مطلقه برقراری مستمری نیروهای مسلح برای خانواده