مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق برای دختر مطلقه بازمانده نیروهای مسلح

سلام. پدرم بازنشسته نیروهای مسلح بودند. و بعد از فوت ایشان حقوق برای من و خواهر مطلقه ام و مادرم برقرار شد. خواهرم ک طلاق گرفته در منزل پدری سکونت ندارد و خودش خانه مجزا و کاملا زندگی اش از ما جداست و شاغل است. اگر بحث شاغل بودنش هم مطرح نباشد و بیکار باشد صرف اینک با ما زندگی نمی کند و در منزل پدری سکونت ندارد آیا باعث می‌شود ک حقوق بهش تعلق نگیرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حقوق تنها در صورتی مشمول فرد می باشد که مجرد و بیکار باشد و شاغل بودن خواهرتان فارغ از اینکه با شما زندگی میکند یا خیر از موجبات قطع مستمری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف زندگی نکردن خیر
دختر مجرد و فاقد شغل مستحق دریافت مستمری است
..

.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مستمری پدر ، به دختر مطلقه و فاقد شغل تعلق خواهد گرفت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دختر مطلقه متوفی زمانی مستمری دریافت می نماید که فاقد شغل مسقل باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

این موضوع ارتباطی به سکونت ایشان در منزل پدری ندارد به صرف اینکه مطلقه باشند یا مجرد و بیکار باشند می توانند از مستمری پدر استفاده کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاغل نباشد و درآمدی نداشته باشد می تواند مستمری پدرش را دریافت کند
اگر مستقل زندگی کند ممکن است بیمه ایراد بگیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است و به صورت کامل بیان نشده است . بهتر است به طول و تفصیل بیشتری سوال خود را مطرح بفرمائید تا حق مطلب اداء شود .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

در صورتیکه فاقد شغل و شوهر هست تعلق خواهد گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه خواهر شما مجرد و شاغل است و در منزل پدری سکونت ندارد، اگر در مرحله برقراری حقوق پس از فوت پدرتان نیز به عنوان یکی از وراث حقوق برای او تعیین شده بود، می‌تواند از آن بهره‌مند شود. در اینجا موضوع سکونت در منزل پدری برای این مسئله مهم نیست.