مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

سلام
پدرم فوت شده ، من 9 ساله که جدا شدم و تحت تکفل پدرم بودم و بیمه نیروهای مسلح ، آیا میتونم از مستمری پدرم استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عليرضا علي جاني

جناب آقای عليرضا علي جاني :

درود بر شما . جنابعالی می توانید با در دست داشتن مدارک هویتی خود وهمچنین سند طلاق به سازمان بیمه نیروهای مسلح مراجعه کنید و تقاضای برقراری مستمری برای خود بنمایید. مستند قانونی آن ماده 48 قانون حمایت خانواده مصوب 1391 می باشد. موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید در صورتی که درآمدی نداشته باشید