مشاوره حقوقی رایگان - خانه

سلام پدرم دارای یک خونه با سند سه دانگ هست پدرم بالای خونه اش رو با قولنامه به من فروخت تا من طبقه بالا را درست کردم و ساکن شدم الان در زمان فروش سهم هر کدام چطوری تقسیم میشه؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت اظهارنظر قطعی نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام توافقی است. مگر اینکه صورتمجلس تفکیکی اخذ و طبقه فوقانی را جدا نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت نداشتن سند قطعی نمی توانید اقدام به فروش کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که بخواهید می توانید توافق کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر قولنامه دارید متعلق به شماست .