مشاوره حقوقی رایگان - خانه خریداری شده توسط شش نفر مادر و فرزند الان مادر فوت شده سهم هر کدام چطور مشخص میشود

یک خانه با خریداری مادر .. و پول دادن فرزندان چهار دختر و یک پسر حدودا بیست سال پیش مادر فوت شده دایی بنده الان میگه دو سهم میخوام در صورتی که در قولنامه خانه اسم همه ذکر شده مادر بنده اختلاف داره و اینا رو قبول نداره چه راهای قانونی وجود داره که قانونی سهم هر شخص و سهم متوفا مشخص و سهم هر کدوم در بیاد

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-ابتدا باید گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی اخذ سپس دادخواست تقسیم ماترک به دادگاه حقوقی تقدیم گردد.

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام در صورت وجود طبقه اول ارث یعنی فرزندان ارث به طبقه دوم که خواهربرادرهاباشند نمیرسه مگر اینکه مادرتون زودتر از مادرو پدرش فوت کرده باشه که در اینصورت دایی هم بواسطه ارث مادربزرگ ارث میبره

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا در طبقه اول ارث(( مثل پدر مادر فرزند وفرزند فرزندان )کسی موجود باشند طبقه دوم ارث مثل(خواهر برادر یا اجداد)متوفی کسی ارث نمی برد بنابر این مادر شما که فوت کرده دایی شما جز طبقات دوم ارث می باشد وسهمی نمی بردفقط در یک حالت ارث می برند اینکه مادر بزرگ وپدر بزرگ پعد فوت مادرتان فوت کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با بودن وراث در طبقه اول نوبت به ارث بردن طبقه دوم نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید تا زمانی که حتی 1 نفر در طبقه اول وجود دارد به طبقات بعدی ارث نمی شرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر توضیحات شما مبهم است.
شما فرزندان وراث هستید و دایی شما حقی ندارد که بخواهد مدعی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دایی شما ارث نمی برد . خواهر برادرها به صورت پسر دو برابر دختر ارث می برند
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا طبقه اول ارث میبرند و اگر کسی حتی 1نفر در طبقه اول نبود طبقه دوم ارث میبرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا دایی شما با وجود فرزندان متوفی وارث نیست اول انحصار وراثت را انجام دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دایی شما با وجود فرزندان متوفی وارث نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا طبقه اول ارث میبرند و اگر کسی حتی 1نفر در طبقه اول نبود طبقه دوم ارث میبرند