مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتی همسر یک خانم اونو مجبور کنه که مهریه اشو ببخشه و زن مجبور بشه تو سند ازدواج ثبت کنه که مهریشو بخشیده اما به اجبار همسر بوده وقتی خانم طلاق بگیرن میتونن شکایت بکنن و مهریه اشونو بگیرن؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت اثبات اکراه و اجبار قابل مطالبه است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید زن ادعای خود را ثابت کند
به نظر چون طلاق نیز انجام شده چنین ادعایی را دادگاه نمی پذیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوجه بتواند ثابت کند که به اجبار مهریه را بخشش کرده است می تواند درخواست مهریه دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی امکان پذیر می باشد
در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اقامه نمایید و اجبار و اکراه زوجه احراز و اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اثبات اکراه و اجبار مهریه قابل مطالبه است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک بررسی شود اگر در ازای گرفتن طلاق بخشید خیر ولی اگر اجبار شدید بله