مشاوره حقوقی رایگان - سه دونگ منزل از همسرم

سلام وقتتون بخیر ببخشید من از همسرم الان 3ماه میشه که جدا شدم و رو حسابی که ساده بودم قبل از طلاق مهریه ام رو بخشیدم که گفته بود 3 دونگ از خونه رو بنامم میکنه که بعد از اینکه من مهریه ام رو بخشیدم همسرم زیر حرفش زد و بدون هیچی طلاق گرفتیم یه دست نوشته خودش دارم که چند سال پیش نوشت سه دونگ خونه رو با رضایت کامل بهم میده و امضا هر دوتامون هم هست میخاستم ببینم آیا میشه با این دست نوشته خودش کاری انجام بدم یانه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

رجوع از بخشش مهریه بعد از طلاق بخشش مهریه مهریه قوانین مهریه