مشاوره حقوقی رایگان - تعداد شاهد

سلام. من و برادرم در جاده سوار ماشین بودیم ناگهان ماشین جلویی که دو نفر بودن به عمد محکم ترمز زد که این عمل موجب شد هر دو ماشین به کنار جاده کشیده بشیم و با هم دیگه جرو بحث کنیم در همین حد. بعد از چند روز از ماشین ما شکایت شد رفتیم برای رسیدگی دیدیم اون آقا نامه پزشک قانونی دروغین آورده و برای بازپرس هم شاهد اصلی را نیاورده و جایش شاهد دروغین آورده آیا با یک شاهد دروغین میشه اثبات کرد که این قضیه اتفاق افتاده؟ با توجه به اینکه دادستان درخصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ...... مورخ 07/05/1398 صادر کرده. آیا قاضی نیاز به تعداد شاهد هست یا نه؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام با تحقیق در خصوص مشخصات شاهد مذکور از جمله شغل و فعالیت وی و هم چنین شماره تلفن همراه وی- اگر در روز حادثه در محل مذکور نبوده باشد به سهولت امکان اثبات کذب بودن شهادت وی وجود دارد- در ضمن وقتی شما در دادسرا اصل درگیری لفظی را قبول فرموده و طرف شما نیز نظریه پزشکی دارد-موضوع می تواند از مصادیق لوث تلقی ودر صورت حصول لوث، نخست از شما در مقام متهم، مطالبه دلیل بر نفی اتهام می‌شود. اگر دلیلی ارائه شود، نوبت به قسامه شاکی نمی‌رسد و شما تبرئه می‌گردید. در غیراین صورت با ثبوت لوث، شاکی می‌تواند اقامه قسامه کند یا از شما درخواست قسامه نماید.